Minden jel arra utal, hogy Vajna Tímea elhatározta: kisbabát szeretne

Forrás: Facebook/Timea Vajna -
terhesség védőoltás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem lehet tudni, hogy mi a helyzet most Vajna Timi és párja, Zoltán között, Andy özvegye egyre többet gondol a gyermekvállalásra és megtette a szükséges lépéseket ennek érdekében.

Egy ismerős legutóbb azt nyilatkozta, hogy Timi azért vár még a családalapítással, mert a számára megfelelő partnert keresi, mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép és csupa jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra.

vajna tímea timi Forrás: Facebook/Timea Vajna

Mostanra azonban úgy tűnik, hogy megérett nála a gondolat, amit Insta sztorijában fedett fel követőinek. Timi ugyanis azért adatta be magának a koronavírus elleni oltást Amerikában, mert az orvos azt javasolta, ha a közeljövőben babát szeretne, ezt meg kell tennie. A modell elkapta tavaly a koronavírust, ami nagyon megviselte a szervezetét, a tüdején a mai napig hegek láthatók, így végzetes lenne, ha újra elkapná a betegséget - írja a Ripost.

- írta Vajna Tímea Insta sztorijában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.