Forró! Nem sok mindent hagy a képzeletre Kim Kardashian legújabb bikinis fotója

fotó szexi kim kardashian bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian nehéz időszakon van túl: közel 7 év házasság után döntöttek válás mellett férjével, Kanye Westtel. Úgy tűnik azonban, hogy egyre jobban élvezi az új életét a szexi anyuka, aki egy gyakrabban varázsolja el a rajongóit bikinis fotóival.

Kim Kardashian ismételten megmutatta formás idomait a rajongóinak - aprócska bikinijébe alig bírta belepasszírozni hatalmas melleit.

A sztár egy medencében, illetve a medence partján kapták lencsevégre, ahol élvezte a nap lágy sugarait. Kirobbanó formában van a négygyermekes anyuka, szemmel láthatóan túl van a váláson.

Legutóbbi hírek szerint a válást az robbantotta ki, hogy Kardashian nem tudott megegyezni abban Kanye Westtel arról, hogy hova utazzanak aktuális luxusnyaralásukra. A párnak négy gyermeke van, akiket továbbra is közösen szeretnének felnevelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.