Gyanús alakok vetettek szemet Cicciolina olaszországi otthonára

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina -
ház Cicciolina lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Római otthonának egy részét szeretné eladni Cicciolina, hogy az árán budapesti lakást vásároljon. Az ingatlanügylet azonban nem zökkenőmentes: a híresség szerint gyanús alakok vetettek szemet a házra. 

Az ötven éve Olaszországban élő Staller Ilona úgy döntött Budapesten folytatná tovább: szeretne közel lenni nővéréhez, a Corvin negyed környékén keres lakást, ehhez azonban pénzzé kell tennie római ingatlanjának egy részét.

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

"A római házam felső szintjét kifestettem és eladásra kínáltam" - mesélte, és azt is alárulta, először 450 ezer euróért (168 millió forint) hirdette meg, de most már 355 ezerért is odaadná. Cicciolina arról is beszélt, hogy a házra gyanús alakok alkudoznak, nem bízik meg bennük, inkább ingatlanirodára bízza az ügyet.

"Remélem, ez most garancia lesz arra, hogy normális vevő jár erre. Szeretném minél előbb eladni, mert már nagyon mennék haza. Hiányzik a szülőhazám, a gyermekkorom helyszínei, a magyar kaják..." - árulta el a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.