Dagad a botrány: teherbe ejtette szeretőjét a sztárfocista

terhesség focista botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia modell, Eglantine Aguilar korábban azzal került be a hírekbe, hogy nyolc sztárfocistával is ágyba bújt. Most viszont kiderült, egyiküktől teherbe is esett. Az újdonsült apuka pedig teljesen lesokkolódott a hírtől.

Már azzal is nagy botrányt robbantott a feltűnően csinos, francia modell, hogy elárulta, nyolc sztárfocistát is elcsábított. most viszont büszkén pózol hatalmas pocakjával, és azt állítja, gyermeke apja nem más mint az egyik híres sportoló.

Ám azt nem árulja el, hogy pontosan kiről van szó, csupán annyit lehet tudni, a férfi sokkot kapott, amikor meg tudta a hírt.
A modell nagyon boldog, hogy anyuka lehet, szeretné nyugalomban felnevelni a babát, ezért visszavonul a reflektorfényből

Annyit elárult, a focista - miután magához tért a sokkból – igen segítőkésznek bizonyult, és igyekszik mindenben segíteni őt - írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.