„Nem tudom, mit hoz számomra a holnap” – Sas József özvegye maga alatt van

TV2 -
özvegy gyász Sas József Komjáti Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja hunyt el koronavírus-fertőzésben Sas József. Felesége, Komjáti Zsuzsa borzasztóan szenved a magánytól, nem tudja, hogyan tovább.

Nehéz időszak van Sas József özvegye mögött. A humorista két éve kapott agyvérzést Thaiföldön, felesége azóta ápolta, és bízott benne, hogy felépül. Ám hiába voltak óvatosak, télen elkapta a koronavírust a sztár...

„Sokan azt gondolhatják, Jóskának megváltás volt a halál. Ez nem igaz. Ő igenis élni akart, még így is, ágyhoz szögezve, kiszolgáltatva, elesetten. Éreztem rajta, hogy ott dolgozik még benne valamiféle hihetetlen élni akarás. Nem panaszkodott. De hogy milyen érzések dúltak a lelkében időnként, azt csak a szeme árulta el nekem. Próbáltam vigyázni rá, megóvtam mindentől és mindenkitől. Aki a házunkba belépett, csak negatív koronavírus-teszttel tehette. A sors hihetetlen igazságtalansága és gonosz fintora, hogy mégis elkapta ezt a vírust..." – mesélte özvegye a Blikknek.

A humoristát január 1-jén vitték kórházba, mert súlyosra fordult az állapota. Ám felesége el sem tudott búcsúzni tőle.

Sas József felesége nagyon magányosnak érzi magát. TV2

Be sem engedtek hozzá. Nem sokkal később a lányunk meglátogathatta, és tudom, hogy ült az ágyánál ott a kórházban, simogatta az apja fejét, és énekelt neki. Jóska január 17-én, vasárnap hunyt el. El sem tudtam köszönni tőle"

„Pokoli két esztendő van mögöttem. Elfáradtam. Amióta nincs Jóska, ürességet érzek, kívül és belül. Néha főzök magamnak, sokszor már ehhez sincs kedvem. Nincsenek nagy igényeim, elvagyok egy levessel, csak rossz egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.