Debreczeni Zita könnyeivel küszködve vallott édesanyjával való viszonyáról - Videó

Forrás: Debreczeni Zita -
Tatár Csilla család Annoni Zita Debreczeni Zita kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annoni Zita ritkán beszél a családjáról, most azonban kivételt tett: a modell Tatár Csillának beszélt a szüleiről, és arról, milyen a kapcsolata a testvéreivel.

Debreczeni Zita a Mondd el Tatár Csillának Extrában beszélt nehéz múltjáról, családjával való rossz kapcsolatáról, de természetesen Gianni és kisfiuk is szóba került.

"Van két bátyám, elég fiús nevelést kaptam, otthonról sem olyan értékeket hoztam, hogy úgy neveltek volna, mint egy királykisasszonyt. A farsangi bulikon én kertitörpe voltam, sosem voltam királylány, fociztam, karatéztam, verekedtem, nincs bennem meg ez a nagyon nőies nő, én mindig is fiús csaj voltam"

-kezdte Zita.

„Nekem nagyon fura a családi kapcsolatom, még az édesanyámmal is, ezért csak ritkán járok haza. Nehéz ezekről beszélnem, mert nekem tényleg az összes családtagommal nagyon fura a kapcsolatom...Ritkán beszélünk"

– kezdte a modell.

„Mindig van mosolyszünet közöttünk, napokat tudnék beszélni, milyen sérelmek vannak benne és bennem is. Két bátyám van, az idősebbel évek óta nem beszélek. Fura a családunk, ezért mondom azt, hogy az egyik oldalról a jóisten elvett, a másikról pedig kaptam egy nagyon szép családot"

– mondta könnyeivel küszködve Zita, akinek édesapja már nem él, mégis tudja, milyen sokat köszönhet neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.