Kiakadtak az anyukák: egy bajai játszótér hintájában szexelnek a fiatalok

Forrás: Shutterstock -
játszótér szex rendőrség kiakadás illegális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bajai szülők egy facebookos zárt csoportban panaszkodtak egymásnak arról, mi folyik a helyi játszótéren.

A bajaiak eddig is kedvelték a Kiscsávoly nevű városrész Barátság kertjében található parkot, ahol egy modern játszótér is található. Egy helyi anyuka arról panaszkodott a napokban, hogy múlt hétvégén szerette volna levinni gyermekét a parkba, de egy szeretkező pár miatt meghiúsult a terve - adta hírül a Blikk.

„Délután sétáltunk egy nagyot a lassan 21 hónapos lányommal. Gondoltam, zárjuk a napot egy kis hintázással a Barátság téren, úgysincs iskola, nincsenek sokan.

Mikor meglátta a játszóteret, futott, mint a nyúl. Én annyit láttam messziről, hogy van ott valaki. De ezt... délután öt órakor ott d**nak a fészekhintában!? Mikor közelebb értünk, akkor kezdték el takargatni magukat"

– írta felháborodottan a hölgy.

A helyi polgárőrség elnöke az eset kapcsán azt ígérte, oda fognak figyelni a környék játszótetereire, Nyirati Klára polgármester pedig azt mondta, a jövőben több közterület felügyelő járja majd a környéket, hogy elkerüljék a hasonló eseteket.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.