Matek vizsga közben szülte meg gyermekét a 13 éves lány

Forrás: Shutterstock -
kiskorú vizsga szülés vajúdás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiúnak adott életet az a 13 éves kislány, aki a matematika vizsga kellős közepén kezdett el vajúdni. A szülés után azonban visszament a terembe és befejezte a dolgozatot. 

A megdöbbentő esett március 31-én történt egy ugandai iskolában, ahol a

13 éves lány a matek vizsga közben erős fájdalmat érzett a hasában. Kicsivel később elhagyta a termet és a mosdóban vajúdott tovább. A felügyelő később utánament és mikor látta, hogy mi történik, azonnal értesítette a mentőket.

A kislány császármetszéssel egészséges kisfiúnak adott életet - írja a Daily Star.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A szülés után visszament az iskolába és befejezte a dolgozatát.

"Amikor elkezdtem vajúdni, azt hittem, hogy vége lesz a világnak, de tudtam, hogy Isten velem van és nem hagyhatok ki egyetlenegy vizsgát sem. Örülök, hogy végül sikerült befejeznem a tesztet" - mondta a fiatal édesanya.

A szülők elmondták, hogy lányuk tavaly a karantén ideje alatt esett teherbe, amikor a korlátozások miatt nem mehetett iskolába, hanem otthonról kellett tanulnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.