Mészáros Árpád Zsolt színész Operettszínház alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház sztárja, Mészáros Árpád Zsolt a koronavírus miatt elesett bevételétől, nem volt munkája, ami rendkívül megviselte. Az alkoholban kereste a menedéket, amit egy idő után napi szinten művelt. Ennek meg is lett a következménye. 

Eleinte Mészáros Árpád Zsolt családjának tűnt fel, hogy az alkohol hatására teljesen megváltozott a színész viselkedése, de ő ezt egy darabig nem vette tudomásul, majd rövidesen ő is belátta, hogy segítségre van szüksége. Beismerte magának, hogy képtelen mértéket tartania, így drasztikus lépésre szánta el magát.

"Én el akartam menni orvoshoz is, amikor meghoztam a döntést. Felhívtam Zachert, hogy tudna-e segíteni nekem, mert nem voltam olyan állapotban. Éreztem, hogy nem úgy viszonyulok a családomhoz sem, sokkal agresszívebb voltam, állandóan sírtam minden este, ahogy megittam az első pohár boromat" - mesélte a Tények Plusz riportjában MÁZS.

A legfőbb probléma az volt, hogy a színész megszűnt családfenntartó lenni, nála 16 évvel fiatalabb kedvese, Kriszti tartotta el kettejüket.

"Összeroppantam, mint családfenntartó. Kriszti tartott el bennünket, mert neki volt munkahelye kettőnk közül"

- vallotta be őszintén Zsolt.

Nagyon sokat változott MÁZS, továbbra is tartja magát a döntéséhez és nem iszik alkoholt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.