Durva támadásokat kap a gyászoló Rubint Réka: szégyen az, hogy ilyen kommenteket írnak le

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka gyász videó támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élőben jelentkezett be a közösségi oldalán Rubint Réka, aki nemrég veszítette el szeretett édesanyját Zsuzsannát. A videóban többek között a sok ngyűlölködő kommentre is reagált, amit ő és a családja kapott az elmúlt napokban. 

Rubint Réka élete talán legnehezebb napjait éli meg, ugyanis pár nappal ezelőtt veszítette el imádott édesanyját, Zsuzsannát, aki a kezei között hunyt el.

Édesanyja elvesztése óta Réka magához képest nagyon inaktív volt a közösségi oldalán, ám a minap egy élő bejelentkezés során szólt a követőihez.

"Azt gondolom, ha az ember egy kicsit befelé néz, akkor sokmindenre érkezhet válasz, és bár, ahogy írtam nektek, darabjaira hullott a szívem, de mégis az élet megy tovább és menni kell tovább. És bármennyire is fontos számomra a család, és bármennyire is fontos volt nekem az édesapám és az édesanyám, de azt mondják, hogy ilyenkor válik felnőtté az ember, úgyhogy meg kell tanulnom ezzel együttélni" - mondta a sírástól elcsukló hangon a háromgyermekes édesanya.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Arról is említést tett, hogy mennyi negatív és gyűlölködő kommentet kapott ő és a családja.

"Hogy pusztulnátok ki a tetves Schobert családdal együtt. Tombol a covid és te még ki is posztolod, rúgj még az emberekbe, retardált nő." (...) Szerintem a szégyen az az, hogy ilyen kommenteket és üzeneteket írnak le olyan emberek, akiknek gőzük nincs arról, hogy egy embernek az élete, a mindennapjai hogyan zajlanak.

Ezek az emberek gyermeket nemzenek, vagy nemzettek, vagy nagyszülőként próbálnak példát mutatni a kisunokáiknak. Hát, nekem ez a példa sem gyermekként, sem unokaként nem kellene. Hát, ilyen a világ. Nagyon érdekes. Én mégis azt mondom, töltse meg a szíveteket, lelketeket a szeretet, itt a hosszú hétvége legyetek minél többet együtt" - mondta Réka.

Réka videója ITT megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.