Vilmos herceg nagyon szenved: utoljára édesanyja halálakor volt ilyen rosszul

Diana hercegné Vilmos herceg Harry herceg szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentes információk szerint Vilmos herceget rendkívül megviseli öccsével, Harryvel megromlott kapcsolata. Olyan szomorúság ül rajta, mint amikor elveszítette szeretett édesanyját, Diana hercegnét. 

Vilmos herceg és Harry kapcsolata először 2019-ben romlott meg, ekkor szét is vált az udvartartásuk és az addig közösen vitt projekteket is elosztották egymás között.

Ezt követően Meghan miatt többször is összeszólalkoztak, ami közrejátszott abban is, hogy Harry és Meghan elhagyta a királyi családot.

Forrás: Getty Images/2005 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Az Oprah-interjú óta pedig méginkább elmérgesedett kettejük között a viszony, ami talán gyógyíthatatlan sebeket is ejtett a testvérpáron.

Duncan Larcombe, Harry korábbi életrajzírója szerint Vilmos azóta nem szenvedett ennyire, mióta meghalt az anyjuk, Diana - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.