Ilyen színezővel érdemes lekötni a gyereket, hogy ne menjen el a kedve az alkotástól

Több mint testőr karantén színezés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülőknek ebben az időszakban állandó fejtörést okoz, hogy mivel köthetik le a gyerekeket. A színezés kisgyermek kortól kiskamasz korig jó megoldás lehet, ha az életkoruknak, érdeklődési körüknek megfelelő színezőt kapnak, amit le is tudnak törölni, és újrakezdeni, ha nem elégedettek az eredménnyel.

Minél kisebb egy gyermek, annál fontosabb számára a színezés, és a ceruzával, a filctollal való ismerkedés. Egy-egy ilyen foglalkozás segíti a kéz és a szem koordinációját, segíti megtanítani a gyermeknek, hogyan kell megfogni helyesen a ceruzát. A kicsik gyakran kimennek a vonalból, és ilyenkor hajlamosak feladni a színezést. Szerencsére már itthon is kaphatók a letörölhető színezők, amik erre is meggoldást nyújtanak.

Óvodásoknak nagy motívumszínezőket érdemes adni, a nagyobbaknak már mehetnek az aprólékos minták is. Ők egy jó színezővel megismerhetnek egy adott földrészt, a térképet, az állatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.