Megrázó: öngyilkos lett a 28 éves világutazó Instagram sztár

Forrás: Shutterstock -
depresszió öngyilkos öngyilkosság celeb Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonat elé vetette magát a 28 éves influenszer, Lee MacMillan. Mint kiderült, a mindig mosolygós, életvidám lány depresszióval küzdött.

Meghalt Lee MacMillan, a híres influencer, aki kisbusszal járta a világot, 28 éves volt. MacMillan pénteken hunyt el a kaliforniai Santa Barbarában, miután eltűnt. Később megerősítették, hogy a lány öngyilkos lett.

- írták családtagjai a lány Instagram oldalán.

Lee a mentális egészség szószólója volt. Őszinte és nyílt volt saját küzdelmeivel kapcsolatban. Kapott segítséget szakemberektől, családtól, barátoktól. Támogatták, nem volt egyedül, mégsem tudta leküzdeni ezt a szörnyű betegséget.

Az influenszer egykori barátjával, Max Bidstruppal építette fel rajongói táborát, amikor Occy kutyájukkal kalandoztak egy utazó furgonban. Max & Lee YouTube-csatornájukon 497 000 követőt gyűjtöttek össze. A pár azóta már szakított, de továbbra is támogatták egymást - írja a People.

- üzente Max közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.