Brad Pitt kikészült a forgatáson, gyűlölt Tom Cruise-zal dolgozni

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman -
Brad Pitt forgatás Interjú a vámpírral Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Interjú a vámpírral című film forgatásán Brad Pitt és Tom Cruise nem lettek éppen a legjobb barátok. Brad elmesélte, társa állandóan provokálta őt.

Előfordul, hogy két színész nem jön ki jól egy forgatáson, ám ilyenkor nincs mit tenni, a filmet el kell készíteni. Így volt ezzel Brad Pitt és Tom Cruise is. A szőke színész ugyanis igencsak rosszul élte meg az Interjú a vámpírral című film forgatását, mert utált a társával dolgozni - írta a nickiswift.com.

Brad Pitt nem szeretett Tom Crusie-zal dolgozni. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Amy Sussman

„Folyamatosan provokált engem. Eljött egy pont, amikor már nagyon kezdtem neheztelni rá. Egymás szöges ellentétjei voltunk, ő az Északi-sark, én pedig a Déli-sark. Persze mindig nagy kézfogással üdvözölt, amikor találkoztunk. Viszont volt egyfajta rejtett versengés köztünk, ami minden beszélgetésünket elterelt egy másik irányba" - mesélte Brad Pitt.

A színész egyébként attól is teljesen kikészült, hogy egész álló nap egy sötét, ablakok nélküli stúdióban forgattak, amikor végeztek, este már lement a nap. Brad ettől kezdett depressziós lenni, még az is megfordult a fejében, hogy kihátrál az egész produkcióból. Ám kiderült, hogy ez 40 millió dollárba kerülne neki, így végül leforgatta a filmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.