„Elmaradtak az ölelések” - Orbán Viktor számára is más ez a húsvét

húsvét Orbán Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A miniszterelnök megható Facebook-posztban emlékezett meg a két évvel ezelőtti húsvétról, amit családja körében ünnepelt. Idén viszont – ahogy tavaly is - kemény küzdelem és munka várt rá.

Sajnos az idei húsvétot sem ünnepelhettük a megszokott módon, ahogyan már a tavalyit sem a járvány miatt. Orbán Viktor számára ez az ünnep is kemény munkával telt, Magyarország miniszterelnöke megható sorokkal és fotóval emlékezett meg a régi húsvétokról.

"Két évvel ezelőtt a szokásos módon, meghitt családi körben telt a húsvét. A sonka várta, hogy megszegjék, az unokák az udvaron játszottak. Derűsen vártuk a nyarat, hiszen az ország minden rezdüléséből áradt az optimizmus és az életerő" – írta posztjában.

Ezzel szemben idén sajnos kemény munka várt rá, mert a helyzet még a tavalyinál is rosszabb a járványt illetően.

„Idén, ahogy tavaly is, máshogy telik a húsvét. Elmaradnak az ölelések, a locsolóversek, a hosszú beszélgetések, és a kölni sem került elő. Van helyette munka. Dolgozunk, hogy minél hamarabb legyőzhessük a vírust" – folytatta a gondolatát, majd hozzátette, bízik abban, hogy hamarosan megoldódik a helyzet, és nyáron végre fellélegezhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.