Marsalkó Dávid szerint ekkor bulizhatunk újra koncerten

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Marsalkó Dávid Halott Pénz Nyár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsalkó Dávid, vagy ahogyan a legtöbben ismerik az országban, Halott Pénz eddig kimaradt az online játékokból, most viszont Instagram-oldalán indított kérdezz-feleleket. 

A Halott Pénz énekese egy csomó kérdésre választ adott, és azt ígérte, az óriási érdeklődés miatt lesz még ilyen játék Insta-oldalán. A teljesség igénye nélkül lássuk, miket mondott Marsalkó Dávid, aki már alig várja, hogy újra színpadon lehessen. A kérdésre, hogy szerinte mikor lehet koncertezni, így válaszolt:

Az énekes kedden megy oltásra, és az AstraZeneca vakcináját kapja. A kedvenc étele a cukkinis-rákos tagliatelle, egy kis friss chillivel.

Ha bárkivel eltölthetne egy napot, Beyoncét választaná, közös dalt pedig szívesen készítene John Newmannel.

A kedvenc fagyija a pisztácia, és ha egész életében csak egy zenekart hallgathatna, a Led Zeppelin lenne az. Ha szuperképességet választhatna, azt szeretné, hogy meg tudja gyógyítani a beteg gyerekeket, és ha nem a zenével foglalkozna, talán fagyiárusként dolgozna.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.