Rubint Réka: "Ebben a "várban" mindig megnyugszik a lelkem."

fotó Rubint Réka futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka nyuszifutást rendezett, melynek keretein belül megcsodálták a természet szépségeit és beleszippantottak a tavasz illatába.

Ahogy azt korábban megírtuk, Rubint Réka édesanyja március 20-án délután tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A csinos híresség végignézte a tragédiát, és noha mindent elkövettek annak érdekében, hogy segítsenek, nem tudták megmenteni Réka édesanyjának életét.

Egy héttel később megtörtént a temetés is, amelyen elképesztően szívszorító volt, Réka pedig azóta próbál pozitívan tekinteni a jelenbe és a jövőbe, illetve olyan tevékenységekkel elfoglalni magát, amelyek örömet szereznek neki. Nemrég például nyuszisfutásra ment, hogy a tavasz jó időben sportolva energikusabban teljen a napja:

Forrás: Instagram/rekarubint

"Nyuszifutás, emelkedőkkel, napsütéssel, a tavasz illatàval. Köszönöm csajok... Hálás vagyok, hogy sportolhatok és ebben a "várban", mindig megnyugszik a lelkem. Kellemes Húsvéti Ünnepeket ès nagyon szép hétvègét kívánok Mindenkinek!" - írja a frissen posztolt fotói mellé a sztármami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.