Bereczki Zoltán baleset Bata Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán és családja pénteken a Balatonhoz tartott, amikor négy autó karambolozott. A színész és családja szerencsére nem sérült meg, a történtek után Zoli első útja mégis egy nagyon különleges, gyógyító helyre vezetett.

Bereczki korábban többször is megúszta sérülés nélkül: 2015-ben egy fékezésnél kitört autója féktárcsája, és a fékpedál bezuhant a lába alá, egy évvel később pedig egy autós nem állt meg a stoptáblánál, és belerohant a színész autójába.

– Sokszor van olyan érzésem, hogy fentről vigyáznak rám. Apró dolgokban is, de volt egy kirívó eset, amikor

egy kanyargós úton egy hangot hallottam, ami azt mondta: lassítsak. Szó szerint, hogy „vedd le a pedálról a lábad"! Így is tettem, és pontosan a kanyar után kiugrott elénk egy szarvas.

Ha azzal a sebességgel megyek, ahogy mentem, akkor telibe csapom, így meg pont elkerültük az ütközést. Erre nem találtam más magyarázatot, mint hogy az ezoterikus világból kaptam jeleket – mesélte korábban az Utazás a lelked körül című műsorban Zoli.

A történtek után a színész egy igazán spirituális helyet látogatott meg, a Pilisszántó határában lévő Gyógyító Csillagot kereste fel kedvesével. Sokan úgy vélik, a hely csodás gyógyító erővel bír, és a sámánok által felrajzolt gyógyító mandalák közvetítik az ő birodalmukból érkező gyógyító energiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.