Elárulta: ezért állt ételfutárnak az Apostol legendás frontembere

Forrás: MTI/Földi Imre -
Apostol együttes ételfutár koronavírus Meződi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetbe kerültek a zenészek a koronavírus alatt. Egyrészt elesnek a jövedelmük nagy részétől, másrészt el kell ütniük az időt valahogy, ha már nem zenélhetnek a közönségnek.

Meződi József nem szereti a tétlenséget, úgyhogy úgy döntött, hogy ételfutárnak áll. Az Apostol együttes 79 éves énekesének saját étterme van, de a szigorú szabályok értelmében ott sem fogadhat vendégeket, csak kiszállítást vállal. Meződi József úgy döntött, hogy kiveszi a részét a munkából, így legalább találkozhat rajongóival is - írja az AC News.

Budapest, 2004. november 14. A 2004. november 13-án készült felvételen az együttes énekese, Meződi József fellép a Papp László Sportarénában, ahol az Apostol együttes ad koncertet. MTI Fotó: Földi Imre Forrás: MTI/Földi Imre

- nyilatkozta az énekes, aki azért otthon énekelget, minden nap tornázik és igyekszik minél többet kinn lenni a kertben ebben a jó időben. A koronavírus eddig elkerülte és feleségével együtt már megkapták mindkét oltást, úgyhogy megnyugodhatnak és alig várják, hogy beinduljon újra az élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.