Így nézett ki Lékay-Kiss Ramóna 20 évvel ezelőtt - Fotó

sorozat Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható Instagram poszttal és vicces régi fotóval búcsúzott Lékay-Kiss Ramóna az ő karrierjét is elindító sorozattól, a Barátok közttől.

22 év után, nyáron végleg befejezik a korábban népes rajongótáborral bíró sorozatot. Az ok rém egyszerű, a műsor már nem hozza az elvárt nézettségi mutatókat - írta meg a Blikk.

2002-2017 között Ramóna alakította a cserfes Szentmihályi Zsófiát, így a széria sokáig szerves része volt életének. Bár színész-műsorvezető is régóta tudja, hogy közelít az utolsó epizód, most érett meg benne az alábbi szívszorító búcsúbejegyzés:

„Számomra valahol itt kezdődött minden... tegnap, hogy Várkonyi Andrást idézzem: »a nagy kaland véget ért«! Nehéz szavakba önteni azt a rengeteg élményt, fejlődést, tanítást, tanulást, barátságot, veszekedést, sírást, örömöt, nevetést, elmúlást, ami 17 éves koromtól végig kísért! Az biztos, hogy több volt ez, mint egy kaland, és ami a legbiztosabb: Boldog élet Rád, csak Barátok közt vár!"

A történet lezárásának forgatókönyvét sokan találgatják, egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy az alkotók több lehetséges befejezésen is dolgoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.