Ritka pillanat! Férjével közös képet posztolt Mihalik Enikő - Fotó

Korányi Dávid Mihalik Enikő közös fotó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós modell, Mihalik Enikő sűrűn oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán, azonban férjével, Korányi Dáviddal ritkán mutatkozik közös képen. Most azonban kivételt tett és egy vicces családi fotóval gazdagította az Instagram-oldalát. 

Már a harmadik trimeszterben van a várandós modell, Mihalik Enikő, aki élete egyik legszebb időszakát éli. A leendő anyuka imád magáról szexi képeket megosztani, ez nincs másként a várandóssága alatt sem, azonban a magánéletét évek óta nagyon óvja.

Nemrég azonban megtört a jég és a nagy nyilvánosságnak is bejelentette, hogy összeházasodott szerelmével, Korányi Dáviddal.

Nemrég pedig a közösségi oldalán is kivételt tett és közös képet osztott meg ritkán látott férjével. A fotóról sugárzik a házaspár boldogsága, szerelmük megkérdőjelezhetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.