Exatlon: Krisztián szerint kellenek a vezéregyéniségek a csapatban

verseny Exatlon sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bajnokok nyerték a Tripla Tét napját az Exatlonban, Krisztián szerint ennek köze lehetett ahhoz, hogy előtte kicsit felrázta a csapatot. Szerinte kellenek a vezéregyéniségek.

Győzelmet arattak a Bajnokok a Tripla Tét megmérettetésben. A csapat nagyon boldog volt, Krisztián szerint jót tett nekik, hogy előtte volt egy kifakadása, ami kicsit felrázta őket.

„Éppen ez volt a szándékom, szerettem volna kicsit felrázni a csapatot. Mindenki felfogta, és elgondolkodott azon, mivel tudna még hozzátenni a játékhoz. Úgy éreztem, hogy már saját magunkat csapjuk be a magyarázkodással. Dani elvesztése végleg kihozta belőlem ezeket az érzéseket, indulatokat. Nagyon kellett, hogy felrázza valaki a csapatot" – mondta a sportoló.

A Bajnokok már a játék elején eldöntötték, nem lesz náluk csapatkapitány, de Krisztián szerint azért szükség van olyan személyekre, akik irányt mutatnak a többieknek.

Krisztián szerint kell valaki, aki irányt mutat a csapatnak. tv2

Krisztián bízik benne, hogy a csapat lelkesedése megmarad a jövőben is.
„Remélem, hogy ez nem csak egy-két napos lendület. Ha nem is lesz mindig ilyen mértékű, szeretném, ha eredménytől függetlenül ez a lelkesedés és energia megmaradna mindenkiben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.