Ilyen az érzelmi életed a csillagjegyed szerint - 2. rész

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy horoszkóp magazin érzelmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiszel a horoszkópban? Abban, hogy egy-egy jegy szülöttei bizonyos vonásokban hasonlóságot mutatnak? A legtöbben erre igennel válaszolnak és valóban van benne némi igazság.

Nézzük például az érzelmeket. Léteznek szerelmes alkatok és dühös típusok. Empatikus lelkek és önzőbbek is. S habár nemcsak tizenkét embertípus létezik a világon, akadnak azért bizonyos egyezőségek azok között, akik ugyanabban a csillagjegyben születtek.

Előző cikkünkben a Kos, a Bika, az Ikrek, a Rák, az Oroszlán és a Szűz érzelmeit vettük górcső alá, most pedig lássuk a maradék hat jegyet.

Mérleg


A Mérleg mindent szeretne jól csinálni, ezért hajlamos a habozásra. Ez jellemzi az érzelmi életét is. Mélyen vágyik egy igazi társra, de kissé tart a kapcsolatokkal járó érzelmi hullámvasúttól. Általában nem féltékeny, de ha nehézségek merülnek fel, képes elbizonytalanodni és sokszor elönti az alkalmatlanság érzése.

Skorpió


A Skorpió nagyon intenzíven éli meg az érzelmeit, főképp a szerelmet és a féltékenységet. Ilyenkor szinte elveszíti a fejét és képtelen józanul gondolkodni. Bár remekül titkolja, sokszor szenved a félelemtől, hogy elárulják, becsapják vagy elhagyják. Ezeket a gyengeségeit pedig érzéketlen viselkedéssel, arroganciával és játszmázásokkal palástolja.

A Skorpió nagyon intenzíven éli meg az érzelmeit Forrás: Shutterstock

Nyilas


A Nyilas örök optimista és mindig lelkes, az érzelmek terén azonban sokszor felszínes. Ez nem tudatos, egyszerűen csak egy olyan ideált kerget, amely nem is létezik vagy olyan magasra teszi a mércét, amely megugorhatatlan. A jegy szülöttei bár becsületesek, a konfliktusokat kifejezetten kerülik, így inkább továbbállnak, mintsem konfrontálódjanak.

Bak


A Bak nehezen fejezi ki az érzelmeit, s emiatt sokan hiszik azt, hogy egyáltalán nem is rendelkezik velük. Holott érez, sőt a magabiztosság álarca mögött sok esetben magányos, amelytől kifejezetten szenved is. Racionalitása és kritikus látásmódja azonban nem könnyíti meg a helyzetét, nála első az ész, a szív dolgai pedig sokszor rejtve maradnak a nagyvilág előtt.

Vízöntő


A Vízöntő stabilitásra vágyik, mégsem bírja a komoly elköteleződéseket. Szenvtelen, tartózkodó, ugyanakkor az érzelmek terén meglehetősen kaotikus lélek. Ez a káosz pedig megrémíti a jegy szülötteit, hiszen alapvetően mindig a tökéletességre törekszenek, amelyet az érzelmek vihara bizony könnyedén felborít.

A Vízöntő szenvtelen, tartózkodó, ugyanakkor az érzelmek terén meglehetősen kaotikus lélek Forrás: Shutterstock

Halak


A Halak számára az érzelmekben való megmerítkezés olyan, akár a levegővétel: létszükséglet. Ráadásul nem csupán a maguk érzelmeit élik meg nagyon intenzíven, de bizony másokéit is. Olyan sokféle érzelem kavarog így bennük, hogy szinte képtelenek eldönteni, melyik a sajátjuk. Emiatt állandóan aggódnak és szinte folyamatos bűntudatban élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.