Hatalmas csomókat fedezett fel a mellében Köllő Babett: kiszakadt az implantátuma

implantátum Köllő Babett Összezárva Hajdú Péterrel mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila után Köllő Babett lesz pénteken este 10-kor az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, aminek már a második évada fut a Life TV-n. A Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője őszintén mesélt plasztikai beavatkozásairól.

Köllő Babett sosem titkolta, hogy többször is plasztikáztatta a melleit, de arról még sosem beszélt, hogy megtörtént vele az, amitől a legtöbb nő retteg: kiszakadt az implantátuma.

"Az első implantátumom öt év után kiszakadt, hülye PIP-es implantátum volt, és felfedeztem nagy csomókat a mellemben. Akkor ott komolyan elgondolkodtam. Anya eleve nem nagyon díjazta" - mesélte Babett Hajdúnak, majd hozzátette, fiatal korában rettenetesen frusztrálta, hogy nincs melle. Balett-táncosként diplomázott, 22 évesen csináltatta meg a melleit először. "Azt képzeld el, amikor állsz a tükör előtt és sírsz, mert annyira nem vagy önazonos, utáltam a testemet, igazából gyűlöltem."

Hajdú Péterrel és Köllő Babett Forrás: Life TV

Hajdú Péter kérdésére Babett azt is elárulta, hogy néha botoxoltat, de az orra nem azért ilyen szabályos, mert megműtette, ezt a testrészét mindig is szerette. A melleit csináltatta meg és - ahogy ő fogalmaz - időnként töltöget: "Két hónapja botoxoltam, évente egyszer-kétszer szoktam. A szám is fel van töltve és nem mondanád meg."

Összezárva Hajdú Péterrel április 9-én 22 órakor a Life TV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.