Nincs jól Benkő László özvegye, újabb veszteség érte

özvegy gyász Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hónapja hunyt el az Omega legendás billentyűse, Benkő László. Fia és özvegye a mai napig nem tudta feldolgozni a halálát, ráadásul Zsuzsát most újabb veszteség érte.

Az egész országot megrázta Benkő László halála, az Omega billentyűse több betegséggel is küzdött az utóbbi időben, de a koronavírus vitte el. Fia még mindig nehezen viseli édesapja hiányát. Azzal foglalja le magát, hogy próbálja befejezni a dalait, amire a zenésznek már nem volt lehetősége.

„Hogy mikor lesz kész, még nem tudom, mert sok munka van vele, a feldolgozás folyamatban van. A legtöbb nyersanyag rossz állapotban van, magnószalagra rögzítették őket vagy olyan programokba mentették, amelyekhez kéne egy régi számítógép, hogy digitalizálhatóak legyenek" – mesélte a Blikknek Balázs, aki számára nem könnyű ez a feladat.

Benkő László családja nehezen viseli a zenész halálát. Forrás: MTI/Biró István

Ám Benkő László özvegye is borzalmas időket él meg, 58 évig éltek boldog házasságban a zenésszel. Most próbál megbírkózni a magánnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.