Állandóan rendőrt kell hívni Harry és Meghan otthonához, a királyi család mégsem segít

rendőrség Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Harry és Meghan Montecitoba költözött, összesen kilencszer kellett rendőrt hívniuk kilenc hónap alatt. A királyi családtól is kértek segítséget, de visszautasították.

Nem érezheti magát biztonságban Harry és Meghan montecitoi otthonukban, a címük ugyanis kitudódott, és már kilenc alkalommal kellett rendőrt hívniuk. Egyszer például karácsony este, akkor le is tartóztattak egy férfit, de később kiengedték.

Meghan és Harry rendszeresen rendőrt hív otthonukhoz. AFP

A pár többször kért segítséget a királyi családtól, hogy biztosítsák a védelmüket, ám visszautasították a kérést. Még fiúk, Archie kedvéért sem voltak hajlandók megtenni, mondván nincs hercegi címe. Meghan hiába kérte többször is, hogy ezt megkaphassa a kisfiú.

A britek egyenesen felháborítónak tartják, hogy a pár erre tart igényt miután elhagyták a királyi családot. Amit kérnek, az ugyanis évi 5.5 millió dollárba kerülne – írta a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.