Emilio: „Nem kell mindenkinek kedvelnie minket, sőt!”

Forrás: Spotlight Media -
fogyás Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóideje a fogyókúra és az életmódváltás körül forog Emilio és Tina élete, a család mégis főzőműsorral kedveskedik a nézőinek hétről-hétre. Hiába az igyekezet, mindig akad valaki, aki talál kivetnivalót a receptekben (is).

Emilio már megszokta, hogy folyton kritizálják, hol fogyása, hol szerelme, hol valamelyik produkciója miatt. Általában nem húzza fel magát az őt ért támadásokon, de a legutóbbi, a főztjével kapcsolatos rosszindulatú komment mélyen betalált az énekesnél:

„Alapvetően nem szoktam foglalkozni azzal, hogy ki és mit ír. A múltkor azonban kicsit felrántottam magam az egyik kommentelőn, aki számonkért, hogy – az életmódváltást és a mozgás fontosságát hangsúlyozva – miként merek nem csak diétás ételeket készíteni a műsorban. Azért álljon már meg a menet! Miért kéne csakis azt csinálnom?! Azért, mert mi életmódot váltottunk, nem jelenti azt, hogy innentől csakis salátát készítünk. Igen, mi továbbra se eszünk azokból az ételekből, pláne a sütikből nem, amiket a műsorban elkészítünk, hanem odaadjuk a stábnak, szétosztjuk a családban, a barátoknak. Ugyanakkor miért kellene bárkit is azzal traktálnunk, hogy csakis diétás ételeket készítünk? Nem is értem a számonkérést! Volt, hogy készítettünk már kímélőbb ételeket vagy megmutattuk valamelyik fogásnak az egészségesebb verzióját, de nem szeretnénk, ha mindig csak ez menne, egysíkúan" – mondta el a Blikknek Emilio, majd így folytatta

Forrás: Spotlight Media

Tina és Emilio egy éve – a járvány kezdetekor – építették be a főzési blokkot a Drága családom című realityjükbe és a támadások ellenére folytatják a műsort, hiszen jóval több rajongót tudhatnak maguk mellett, mint ellenséget. Kiváló bizonyíték erre az a számtalan ételfotó, amelyeket a nézők töltenek fel az Emilio familia közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.