Ez az utolsó fotó a 99 éves korában elhunyt Fülöp hercegről

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Annegret Hilse / Sven Simon -
halál fotó utolsó gyász Fülöp herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, meghalt II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg, aki 99 évesen távozott az élők sorából. Nemrég nyilvánosságra került a róla készült utolsó fotó.

A Buckingham-palota hivatalos nyilatkozatban közölte a tragikus hírt: meghalt Fülöp herceg 99 évesen. A herceg békésen hunyt el a windsori kastélyban a tájékoztatás szerint.

Júniusban ünnepelte volna a 100. születésnapját. 2017 őszén döntött úgy, hogy hivatalosan is visszavonul a közszerepléstől.

Meghalt II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Annegret Hilse / Sven Simon

A herceg az elmúlt években több alkalommal szorult kórházi kezelésekre fertőzéses és belgyógyászati panaszok miatt, de a mostani volt az eddigi leghosszabb kórházi tartózkodása. Márrciusban engedték ki, akkor saját lábán hagyta el a kórházat.

Ekkor készült róla az utolsó fotó, amely IDE kattintva megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.