Köllő Babett elárulta, mivel foglalkozik a férje

Forrás: Life TV -
Köllő Babett Összezárva Hajdú Péterrel munka férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila után Köllő Babett lesz pénteken este 10-kor az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, aminek már a második évada fut a Life TV-n. Babett keveset halott férjéről, Andrásról is mesél a műsorban.

Köllő Babett félve őrzi magánéletét, házasságáról és férjéről, Andrásról keveset mesélt a nyilvánosságnak. Hajdú Péterrel azonban kivételt tett és elárulta, valójában mivel is foglalkozik a férje. A beszélgetés során az is kiderült, hogy András korábban autóversenyző volt.

Köllő Babett lesz a ma esti Összezárva Hajdú Péterrel vendége Forrás: Life TV

"Rallyval kezdte, aztán pályaversenyzőként futott tovább. Neki volt Európa-bajnoki második futamgyőzelmek meg ilyenek. Aztán azt abbahagyta és nekiállt csinálni egy utángyártott alkatrészekkel foglalkozó céget és akkor ezt eladta. Utána amibe befektet, vett egy csomó ingatlant, bérbe vannak adva" - árulta el Babett.

Összezárva Hajdú Péterrel április 9-én, ma este 22 órakor a Life TV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.