Meghökkentő dolog derült ki Pécsi Ildikó és fia, Szűcs Csaba kapcsolatáról

Pécsi Ildikó anya-fia Szűcs Csaba kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A decemberben elhunyt színésznő, Pécsi Ildikó és fia, Szűcs Csaba viszonya sokáig nem volt igazán felhőtlen, különösen azután, hogy Csaba elvált a feleségétől. 

Sokakat meglepett, hogy a halála előtti hónapokban Pécsi Ildikó sokkal szorosabb viszonyt ápolt fogadott fiával, L. Péterfi Csabával, mint vérszerinti gyermekével, Szűcs Csabával.

Információk szerint az anya és vérszerinti fia közötti viszony Csaba Pártos Csillával való válása után romlott meg. Csaba nem védte meg édesanyját volt feleségével zajló vitázások alkalmával, inkább külső szemlélőként figyelte az eseményeket, ami biztosan rosszul esett Ildikónak.

A színésznő barátai szerint a fiúk válása okozta a szülők betegségét is. A legnehezebb napokban Ildikó mellett mindig fogadott fia állt mellette. Sőt, az utolsó hónapjaiban ő volt a legnagyobb támasza, a temetését is ő szervezte meg - írja a Ripost.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó a halála előtt szerencsére rendezte kapcsolatát a vérszerinti fiával is, valamint az unokájával, ifjabb Szűcs Csabával is kibékült. A barátok szerint főként ez is a fogadott fiának köszönhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.