Meglepő bejelentést tett Kim Kardashian - erre senki nem számított

bejelentés kim kardashian műsor Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian nemrég bejelentette, hogy a Keeping Up With The Kardashians valóságshow után sem kell nélkülöznie őt és a családját a nézőknek, ugyanis hamarosan új reality-ben tűnnek fel.

Kim Kardashian és családja tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy befejezi a népszerű realityjük, a Keeping Up With The Kardashians forgatását. Úgy érezték, hogy egy időre elég volt a rivaldafényből, szeretnének pihenni és egy kicsit magukra koncentrálni.

"14 év, 20 évad, több száz epizód és számtalan hasonló műsor után rendkívül hálásak vagyunk, amiért ennyien néztek bennünket az elmúlt években – jó, rossz, boldog pillanatokat, könnyeket is lehetett látni, párkapcsolatokat és gyerekek születését is. (...) Az utolsó évad 2021 elején érkezik" - búcsúzott a nézőktől tavaly Kim.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Christopher Polk

Úgy tűnik, hogy nem sokáig bírta a Kardashian-Jenner család kamerák nélkül, ugyanis Kim csütörtökön bejelentette a Twitter-oldalán, hogy hamarosan új műsorban fog szerepelni a családjával, méghozzá a Hulu streaming-szolgálatón.

Bővebb információt egyelőre nem árult el a műsorral kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.