Megszólalt a mentős, akit feljelentettek, mert hamburgerezett – Videó

támogatás mentős videó feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart, hogy valaki feljelentett két mentőst, amiért azok megálltak hamburgert venni. Most megszólalt a mentős hölgy, és elárulta, nagyon sok támogatást kapnak az eset óta.

Valaki a lakása ablakából látta, ahogy egy mentőautó megáll, és a mentősök elmennek ebédet venni a szemben lévő gyorsétterembe a Szentendrei úton. Az illető feljelentést tett, mert állítása szerint, az egészségügyi dolgozók hosszú perceket töltöttek ott.

Kiderült, a fedélzeti számítógép információi szerint csupán 1 perc 51 másodpercet vett igénybe a várakozás, ráadásul a mentősök meg sem tudták enni a hamburgert ezután, mert riasztották őket. Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója maga válaszolt a feljelentőnek ismertetve a tényeket, és megértést kért a frontvonalban dolgozó mentősök irányába.

Most viszont megszólalt az egyik ügyben érintett mentős, és elárulta, nagyon sok támogatást kaptak az eset óta, sok cég ingyen ételt ajánlott fel nekik és a kollégáiknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.