Tíz évig volt drogfüggő, most megmutatta, hogy néz ki miután leszokott - Fotó

Forrás: Shutterstock -
elvonó drog drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak 18 éves volt, amikor elkezdett kokainozni a férfi. Eleinte csak bulikban használta a szert, majd szép lassan a mindennapjai része lett. Teljesen elveszítette az irányítást. Most azonban három hónapja tiszta, megmutatta, mennyit változott a külseje is.

Nathan King a TikTok-on osztotta meg történetét, hogy más is tanuljon belőle. A férfi először 18 évesen próbálta ki a kokaint, hogy magabiztosabbnak érezhesse magát a bulikban. Csakhogy egyre gyakrabban használta, és már nem tudta letenni. Tíz évig függő volt, eljutott odáig, hogy már nem tudott az orrlyukain keresztül lélegezni.

„Mindig is társaságkedvelő, barátságos ember voltam, de néha olyan üresség és önbizalomhiány lett úrrá rajtam, amin csak kokainnal tudtam segíteni. Pár év drogozás után a szervezetem annyira hozzászokott az eufórikus érzéshez, hogy már akkor is használtam, ha csak kicsit idegesnek, szomorúnak vagy lehangoltnak éreztem magam. Így próbáltam menekülni az érzéseim elől" – árulta el a férfi.

Többször is előfordult, hogy Nathan a családjától barátaitól lopott pénzt a drogra. Tavaly ősszel egy tragédia után eladta minden holmiját, hogy kokaint tudjon venni. Azonban egy családtagja ezt észrevette, és elvonóra küldte. A férfi három hónapja tiszta és sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Nathan King 10 évig volt drogfüggű (balra) és tisztán (jobbra) Forrás: TikTok/officialnathanking

„A rehabilitáció során megtanultam őszintének és nyitottnak lenni. Most végre úgy érzem magam, ahogyan már évek óta nem éreztem. Az elmúlt években rengeteg embert megbántottam, de épp nekik köszönhetek mindent. Ma már mosollyal ébredek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.