Azt állítja egy bennfentes, napok óta készültek Fülöp herceg halálára

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
bejelentés bennfentes halál Fülöp herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlik, Fülöp herceg állapota napról napra egyre rosszabb volt, és sejteni lehetett, hogy már nincs sok hátra neki. Egy bennfentes azt állítja, még a halálhíre bejelentését is lepróbálták.

Fülöp herceg állapotáról mi is rendszeresen hírt adtunk, II. Erzsébet férje ugyanis februárban kórházba került. A herceg egy fertőzés miatt még márciusban is az intézményben volt, és bár úgy tűnt, minden rendben vele, és otthon gyógyult tovább, alig egy hónappal később elhunyt.

Ápolója szerint Fülöp a hét elején még jó egészségnek örvendett, hivatalos levelekre válaszolt és olvasott, a halálát megelőző napokban viszont elcsendesült, egyre gyengébb lett, így sejteni lehetett, hogy ezek életének utolsó napjai -írja a Daily Mail.

A bennfentes elárulta, hogy a királynő által jóváhagyott gyászértesítőt már napokkal azelőtt megírták, és a lakájok előre elpróbálták, hogy kell majd elhelyezni a hivatalos, Fülöp haláláról szóló gépelt gyászjelentést a Buckingham-palota kerítésén.

A Fülöp edinburghi hercegnek, II. Erzsébet brit királynő férjének a halálhíréről szóló hivatalos közlemény a londoni Buckingham-palota kerítésén 2021. április 9-én. Fülöp a mai napon, 99 éves korában elhunyt. MTI/EPA/Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.