Gáspár Virág: "Ha választhattam volna, nem a kamerák előtt növök fel"

Győzike show ismertség Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virágot egészen kicsi korában, a Győzike show-ban ismerte meg az ország. Az akkor hároméves kislány mára felnőtt, és azt mondja, ő inkább átlagos életet választott volna.

"Így is jó az életem, de ha az én döntésem lett volna, akkor inkább az átlagos életre szavaztam volna, és nem a kamerák előtt növök fel" - mondta a Vasárnapi Borsnak Virág.

"Sokszor szembesültem azzal, hogy még egyetlen szót sem váltottak velem, de máris negatív véleményt fogalmaztak meg rólam. A tévében látott kép rendre megelőzött, holott az igazi énem teljesen más, és kevesen ismerik. Ez sokszor bántott (...) Tudok olyanról, aki azért nem közelített felém, mert ismert vagyok. De szerencsére megtaláltam Krisztiánt, aki első pillanattól elfogad úgy, ahogy vagyok, mindenestül" - nyilatkozta.

Forrás: Fb / Gáspár Virág

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.