Ennek a 3 csillagjegynek óriási változást hozhat az életébe a ma éjszakai újhold

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy Újhold horoszkóp éjszaka változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma esti újhold intenzív változást hozhat: ezen a három csillagjegyen uralkodhatnak el az érzések.

Bika

Ha a bika jegy szülöttje vagy, észrevehetted már, hogy az utóbbi napokban egyre valóságosabbak az álmaid, és napközben is hajlamos vagy álmodozni. Az áprilisi újhold a tudatalattidra hat, és segít szabadon engedni a benned rejlő gondolatokat. A lelkedben elnyomott érzések erőteljesebbé válnak, és a szíveden ejtett sebek is elkezdhetnek begyógyulni. Az újhold neked abban segít, hogy megkezdd utazásod, és tiszta lappal kezdj.

Szűz

Ha te is a szűz jegyében születtél, és megrekedtél egy olyan rutinban, ami nem jó számodra, ne aggódj. Az újhold a segítségedre siet, és arra fog biztatni, hogy minél előbb kiszakadj a mókuskerékből. Ideje többet foglalkozni magaddal és az álmaiddal. Hidd el, ha búcsút intesz azoknak a dolgoknak, amik leszívják az energiádat, idővel erősebb leszel!

Bak

A bakok az újhold idején nagyon érzékennyé válhatnak, és szinte mindent a szívükre vesznek. Aggodalomra semmi ok, a Hold így próbál egy kicsit jobb útra terelni, és megmutatni, hogy nem kell mindig erősnek látszani! Tanuld meg, kik mellett vetkőzheted le a páncélodat, különben felemészt a sok elfojtott érzelem -írja a Joy.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.