Nem csitul Khloé Kardashian retusbotránya: ezen dollármilliókat bukhat

fotó bikini Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad. Hiába próbálja a család nagy erőkkel eltüntetni Khloé Kardashian retusálatlan fotóját, továbbra is megtalálható, és bizony nem olyan tökéletes ezen a fotón, mint a többin.

Nagy erőkkel próbálja eltüntetni a család a Khloé Kardashianról kikerült retusálatlan fotót, de ami egyszer felkerült az internetre, az ott is marad. Hiába szedetik le folyamatosan, újra és újra felbukkan a felvétel. Természetesen azért próbálják ilyen nagy erőkkel eltüntetni, mert nem valami előnyös a kép Khloéról, egészen más, mint azok, amiket mostanában közzétett. Állítólag az asszisztense posztolta véletlenül, arról, hogy ő mit kapott ezért a hibáért, egyelőre nincs információ, de azt már latolgatják a szakértők, mennyit bukhat a celeb ezzel a fotóval.

Rob Cooper PR-szakértő szerint a Khloé által felépített brand értéke, aminek része a tökéletes alakja, sokat eshet. Azzal pedig még nagyob bakot lőtt, hogy nagy erővel próbálja eltüntetni a fotót, hiszen még nagyobb figyelem irányul rá. Szerinte ez az egész ügy azzal végződik majd, hogy csökken a modell Insta-követőtábora, ami dollármilliókban mérhető veszteséget jelent majd neki - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.