Dominikai Köztársaság testőrség Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vin Dieselre és testőreie panaszkodnak Dominikán. A helyiek szerint úgy viselkednek, mintha az egész környék az övék lenne.

Dominikán bérel villát Vin Diesel. A színész alaposan felforgatta a nyugodt környéket, 12 fős testőrségének tagjai ugyanis nagyon agresszíven viselkednek a helyiek szerint. Húsvétkor állítólag az egész utcát lezárták azért, hogy a sztár gyereki biciklizni tudjanak. Az egyik szomszéd annyira kiakadt, hogy levelet is írt színésznek. Szerinte ebben a kicsi és biztonságos közösségeben még soha senki nem viselkedett így - idézte a dühös szomszédot a TMZ.

Vin Diesel sajtósa reagált a hírekre, szerinte a sztár eddig mindenkivel jól kijött, már 20 éve jár vissza a szigetre. Húsvétkor pedig nem csak egyszerűen bicikliztek, hanem ajándékkosarakat osztottak szét a közösségben dolgozóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.