Hoppá! Kiderült, milyen volt Diana hercegné és Fülöp herceg kapcsolata

Forrás: Getty Images/1983 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
halál Diana hercegné Fülöp herceg kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp herceg és Diana hercegné kapcsolata nagyon bensőséges volt az elején, a herceg úgy tekintett Dianára, mint a saját lányára. Azonban később valami elromlott és rossz irányt vett a kapcsolatuk. 

Fülöp herceg és Diana hercegné kapcsolata nagyon jól indult, ami annak is volt köszönhető, hogy mindketten kivülállónak érezték magukat a királyi családban. A hercegné egykori komornyikja, Paul Burrell elárult néhány titkot kettejük kapcsolatáról.

Kiderült, hogy Fülöp herceg jó ideig próbálkozott azzal, hogy megmentse fia, Károly herceg és felesége, Diana házasságát. Diana nagyon felnézett Fülöpre, ő volt az egyetlen a családban, akire hallgatott - írja a Daily Mail.

"Hány másik feleség beszélne házassági problémákról az apósával a férje helyett"

- idézte fel a lap a hercegné szavait.

Diana hercegné nagyon bensőséges kapcsolatot ápolt Fülöp herceggel Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

1992 nyaráig Diana mindent megosztott Fülöp herceggel, azonban komoly törés alakult ki a kapcsolatukban, amikor a hercegné Fülöpöt vádolta meg azzal, hogy ő buzdította a fiát, Károlyt arra, hogy hűtlen legyen és megcsalja őt Kamillával.

Fülöp végül egy levélben reagált Diana vádjaira. Fülöp szerint Diana féltékenysége és irracionális viselkedése tette tönkre a házasságát. Úgy látta, hogy a gyerekeivel, Vilmossal és Harry-vel is túlságosan birtoklóan viselkedett.

Egy másik levélben azt is leírta neki, hogy a trónörökös feleségének lenni sokkal többet jelent, mint pusztán hősnek lenni a nép szemében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.