Megdöbbentő kéréssel fordul vásárlói felé a szupermarket

szupermarket vásárlók alkohol kérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angliai Tesco arra kérte a vásárlóit, hogy a következő napokban ne az ő szupermarketjükben vegyenek alkoholt. Mindezt azért, hogy ezzel segítség az újra kinyitó helyi vállalkozásokat.

Angliában a héten újra kinyithattak a kocsmák, bárok és pubok, ami óriási lépés az újranyitás felé, hiszen december óta zárva tartottak a vendéglátó egységek.

Ennek kapcsán az angliai Tesco felszólította a vásárlóit, akik a héten alkoholt vennének náluk, hogy ne tegyék. Helyette menjenek kocsmákba, élvezzék, hogy újra nyitva vannak a bárok és a pubok.

"A puboknak az idei év elég nehéz volt. Szóval bármennyire jók az ajánlataink, ezen a héten inkább támogasd a helyi pubodat (addig, ameddig te is teljesen biztonságban érzed magad). Mert most éppen, #mindenkevéssegít"

- olvasható az üzletlánc Twitter oldalán.

A cég azért felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a szabályok nem érvényesek Skóciában és Walesben, illetve, hogy az alkohol fogyasztás felső határa 18 év - írja a Metropol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.