Gáspár Győző Schobert Norbert beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norbi az elhízott férfiakra tett epés megjegyzéseket. Gáspár Győző – ahogy több sztár is - keményen visszaszólt a fitneszgurunak a szerinte otromba kijelentésért.

Schobert Norbi szerint, ha a férfiak elkezdenek hízni egy bizonyos kor után, kialakulhat a „csimpánzcsöcs" - ahogy fogalmazott. Ez vele is megesett, és nagyon szégyellte a testét, nem akart strandra menni. Ám kemény munkával sikerült újra formába hoznia magát. Szerinte nem a férfi súlya kezdődik 100 kiló felett, hanem a vágódisznóé.

Kijelentésén sokan felháborodtak, több sztár is hangot adott nemtetszésének. Többek között Gáspár Győző is, aki ugyan nem nevezte nevén a sztárt Insta-posztjában, de elég egyértelmű, hogy neki üzent.

„Azt elfogadom, hogy a túlsúly a férfin (és a nőn) valaki szemében bűn. De az intelligencia hiánya vajon véletlenül nem tartozik-e ugyanebbe a kategóriába? Értem én, hogy marketingszempontból provokatívnak kell lenni, de ha valakinek ez nem megy, csak sokadszor is konkrétan otromba tud lenni?" – írta Győzike.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.