Örömhír: Jennifer Aniston 52 évesen anya lesz

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Hubert Boesl -
örökbe fogadás anya Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja nagy hírt jelentett be, Jennifer Aniston úgy döntött, gyereket szeretne, ezért egy mexikói kislányt fogad hamarosan örökbe.

Jennifer Anistont hosszú évekig faggatták, hogy miért nem vállalt gyereket. A színésznő nem beszélt túl gyakran a babatémáról, de azt pletykálták a Brad Pittel való házassága is arra ment rá, hogy nem lett gyerekük.

Sokan úgy gondolták, túl az 50-en a sztár már nem lesz édesanya. Ám most Aniston rendkívüli hírt osztott meg egykori kollégáival a Jóbarátok a sorozat különkiadásának forgatásán: elárulta, örökbe fogad egy mexikói kislányt a Casa Hogar Sion árvaházból, amelyet ő is támogat. Az adoptálás a tervek szerint június végére fejeződhet be, addigra már együtt lehet kislányával.

Jennifer Aniston édesanya lesz. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

"Jen úgy érezte, a forgatás remek alkalom arra, hogy bejelentse a nagy hírt az egész csapatnak. Mindenki nagyon örült, és szülői jó tanácsokkal is ellátták a színésznőt, aki örömmel fogadta a kedves szavakat" – mesélte egy bennfentes a Mirrornek.
Courteney Cox és Lisa Kudrow egyébként már korábban tudta a nagy hírt, hiszen a sorozat óta a három színésznő igazi jó barátnők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.