Bepillantást engedett csodaszép otthonába Dobó Ági - Fotó

Forrás:Dobó Ági/Instagram -
otthon Dobó Ági lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági egy meghitt pillanatot posztolt otthonából közösségi oldalán és egyben nosztalgiázott egy kicsit arról, mennyire szerette az építkezésük "lakberendezős" részét.

Dobó Ági előszeretettel mozog a kamerák előtt és több ízben enged betekintést családja életébe. Most viszont konyháját és teraszuk egy részét is megmutatta rajongóinak. A konyhában tökéletes rend honol, de az egykori szépségkirálynő szerint ez csak reggel van így és csak abban az esetben, ha este van még ereje rendet rakni.

Ági azon is elmélázott a poszt írása közben, hogy mennyire élvezte, hogy kiválassza annak idején a megfelelő anyagokat, színeket, bútorokat a közös családi otthonba. Áginak mindig vannak újabb és újabb ötletei, most azt találta ki, hogy szeretne egy modern tűzrakó helyet - szalonnasütőt a kertbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.