Durva: ezért támadják Rubint Rékát rosszindulatú követői

Rubint Réka kritika támadás véradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka nemrég Instagram oldalán osztotta meg, hogy mennyire elképedt 1-2 kommentelőn, akik már mindenben csak a rosszat keresik. 

Réka nemrég rakott ki egy posztot Instagram oldalára. A fotón éppen véradás közben látszik és követőit is arra szólítja fel, hogy adjanak vért. Többen is jelezték, hogy ez egy szép gesztus és ők is szoktak vért adni, viszont voltak rosszindulatú kommentelők is, akik szerint Réka ingyenreklámot akart magának a véradással és különben is, ha segít, tegye azt csendben.

Rubint Réka gyászol Forrás: TV2

Ezen aztán már végképp kiakadt a trollokhoz szokott fitneszedző, hisz a posztnak éppen az volt a mondanivalója, hogy másokat is véradásra buzdítson. Azt viszont nehéz csendben csinálni.

- írta Rubint Réka Instagram oldalán.

Úgy látszik Rékáék családjára mostanában rájár a rúd. Őt a véradás reklámozása miatt támadják, míg Norbit megdöbbentő kijelentése miatt, miszerint a "Vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.