Egy TikTok-kihívás miatt halt meg a 12 éves fiú, szülei találtak rá

Forrás: Shutterstock -
halál kihívás Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy életveszélyes TikTok-kihívás miatt halt meg egy tinédzser. A 12 éves coloradói fiú egy cipőfűzővel fojtotta meg magát.

Borzalmas látvány fogadta a coloradói édesanyát és édesapát. Ugyanis ájultan találtak a fürdőszobában 12 éves fiúkat. A gyerek mellett ott hevert a telefonja és egy cipőfűző.

A jelek szerint Joshua Haileyesus egy TikTok-kihívásnak lett az áldozata. A Blackout Challenge lényege, hogy a tinik az ájulásig fojtogatják magukat egy cipőfűzővel, amit közvetítenek a közösségi oldalon is.

Csakhogy Joshua esetében ez balul sült el, a fiút kórházba szállították, ahol két hétig kómában feküdt, végül meghalt. Orvosai szerint már akkor beállt az agyhalál, amikor behozták őt – írta a Crime Online.
A TikTok a részvétet nyilvánított a tragédia után a családnak.

Sajnos nem ez volt az első eset, hogy a Blackout Challenge halállal végződik, ennek ellenére nagyon népszerű a tinédzserek körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.