Ettől retteg az újdonsült kismama, Berki Mazsi: férje tette lebeg a fejük felett

Berki Mazsi börtön kismama Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma robbant a hír, hogy Berki Krisztián és felesége, Mazsi babát várnak. Különösen nagy az öröm, mivel régóta próbálkoztak már és a siker érdekében lombikbébi programon is résztvettek.

Az örömbe azonban némi üröm is vegyül, ugyanis éppen folyamatban van Berki Krisztián büntetőeljárása, amiért büntetőfékezett még 2018-ban egy szabályosan haladó busz előtt. Közúti veszélyeztetés, illetve jelentős kárt okozó rongálás bűntette miatta az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott, ami akár 7 és fél év börtönbüntetést is jelenthet a médiasztár számára.

Így érthető, hogy Mazsi aggódik azért, mi lesz, ha férje rács mögé kerül, ő pedig egyedül marad újszülött kisbabájával. Igazi érzelmi hullámvölgyeket élnek meg férjével, hisz végre teljesült az álmuk, de közben ott lebeg Krisztián feje felett a börtönbüntetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.