Idén is elmarad Kulcsár Edináék esküvője

Forrás: Instagram/Csuti -
elmarad esküvő Szabó András Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nyáron lesz 3 éve, hogy Kulcsár Edina örök hűséget fogadott szerelmének, gyermekei édesapjának, Szabó András Csutinak. 2018 nyarán Edina várandósan, szűk családi körben ment hozzá férjéhez, de már akkor is elmondták, hogy mindenképpen szeretnének templomi esküvőt és egy hatalmas lagzit is. Sajnos ez már harmadik éve várat magára.

Három éve tolják a lagzit Kulcsár Edináék, akiknek eddig mindig keresztbe húzta valami a terveiket. Először a házuk építkezésének csúszása miatt tolták el a templomi esküvőt, majd a második gyermekük érkezése miatt, tavaly pedig a koronavírus miatt kellett elhalasztani a lagzit.

Edina a közösségi oldalán árulta el, hogy sajnos idén sem fog oltár elé állni.

"Úgy volt, hogy idén megtartjuk a nagyszabású esküvőnket, de úgy érezzük, hogy ennek még mindig nincs itt az ideje.

Egy fotó keresése közben, rábukkantam egy olyan mappámra, amibe esküvői fotókat tettem, hiszen rengetegszer volt szerencsém, különböző menyasszonyi ruhákba bújni. Igazából, egy picit örülök is, hogy nem idén lesz a lagzi, mert ismét annyi szép ruhát láttam, csak az én kis saját gyűjteményemben, hogy fogalmam sem lenne, hogy milyen stílusban is gondolkozzak" - olvasható a kétgyermekes édesanya bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.