Vallomás: ezért volt depressziós a PornHub legnépszerűbb pornósztárja

Forrás: Instagram/Lana Rhoades -
depresszió pornó lana Rhoades
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lana Rhoades 12 éves kora óta pornósztár szeretett volna lenni. Amikor azonban valóra vált az álma, kiderült, hogy nem azt kapta, amire számított.

A fiatal lány hamar a világ legnépszerűbb pornósa lett, ő mégsem érezte jól magát ebben a szerepben. Lana mindig is vágyott arra, hogy pornósztár legyen, de azt nem mérte fel, hogy valójában mivel jár ez a hivatás. Elmondása szerint még azzal sem volt tisztában, hogy idegen férfiakkal kell majd lefeküdnie, így amikor ez kiderült, nagyon megalázónak és kiábrándítónak élte meg - írja a nuus.

Lana Rhoades Forrás: Instagram/Lana Rhoades

Bár Lana sikert sikerre halmozott, egyre mélyebbre süllyedt a depresszóba, végül úgy döntött, hogy felhagy a pornóiparral. A lány ezután influenszernek állt, melyben legalább annyira sikeres, viszont hiába szabadulna pornós múltjától, olyan, mintha örökre meg lenne bélyegezve.

Múltja miatt még mindig számos álmatlan éjszakája van, így azt üzeni a fiatal lányoknak, hogy ne hagyják, hogy megtévessze őket a modellek és pornósztárok fényűző élete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.