Kiderült, milyen nőket tartanak a férfiak igazán szexinek

Forrás: Shutterstock -
kutatás szemszín hajszín ruhaméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutatásból kiderült, hogy melyik hajszín és szemszín a legvonzóbb a férfiak szerint. De azt is elárulták, milyen ruhaméretet viselő hölgyekhez vonzódnak a leginkább.

Újabb kutatást végeztek a britek, amelyben azt vizsgálták, hogy milyen hajszín és szemszín a legvonzóbb a férfiak szerint. Kiderült, a pasik egyharmada a barna hajra bukik, 28,6 százalékuknak pedig a fekete démonok a zsánerei. Tehát 60 százalékuk a sötét hajú nőket találja a legszexisebbnek, a szőkéket csupán 29,5 százalékuk említette az első helyen, míg a vörösekre 8,8 százalék szavazott.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A szemszínt illetően a kék lett a befutó. Tehát úgy tűnik, a pasik a kék szemű, barna hajú nőkhöz vonzódnak a leginkább.

Na de azt is elárulták, milyen testalkatot találnak szexinek. Sokan azt gondolnák, hogy a 34-36-os méretet viselő vékony nők a nyerők, ám nagy tévedés: a 40-42 lett a befutó – írta a yourtango.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.