Így hívták valójában Törőcsik Marit - Férfi néven anyakönyveztették

Forrás: Stekovics Gáspár -
színésznő név Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán kevesen tudják, hogy a neves színésznőt eredetileg tévedésből férfi néven anyakönyveztették. Törőcsik Mari később döntött úgy, hogy nevet változtat.

Törőcsik Marit szülei Mariannak szerették volna hívni, ám nem tudni mi történt, de tévedésből az anyakönyvi kivonatába a Marián név került, ami viszont egy férfi név.

Törőcsik Marit eredetileg nem így hívják. Forrás: Stekovics Gáspár


Egy kislány fiú névvel - emiatt nagyon sokat csúfolták a diáktársai szegény színésznőt. Egy idő után viszont maga döntött úgy, hogy ebből elég, Marinak mutatkozott be mindenkinek. A világ is így ismerte meg, amikor megkapta a szerepét a Körhintában - írta a Bors.

A sztár gyerekként is nagyon eltökélt volt, már 11 éves korában eldöntötte, hogy színésznő lesz. Kamaszként rengeteg filmet nézett, a faluban egy vetítőgépen, és mindig csodálta a híres színésznőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.